انواع چسب کاشی شرکت یاپیش چسب


انواع چسب کاشی شرکت یاپیش چسب

امروزِ ما، به دنیای فناوری و اطلاعات معروف شده است. علت آن چست؟ چرا آن را عصر فناوری و اطلاعات می شناسند؟ چون پیشرفت علم در مدت زمان کم سعودی عمل کرده است. با استفاده از اطلاعات به دست آمد? علم های مختلف نظیر شیمی، ریاضیات و...، فناوری هایی تولید شده، جایگزینی برای روش ها سنتی در زمینه های مختلف شدند. ساختمان سازی و عمران علمی بوده که بسیار این تغییر و استفاده در آن مشاهده شده است. از فناوری های علم شیمی نظیر فناوری نانو، چسب های صنعتی و تجهیزات جدید و برتر، و... در راستای توسعه و پیشرفت این علم خیلی مهم و کاربردی استفاده کرده اند.

یکی از این دستاورد های نوین انواع چسب های صنعتی بوده مانند:

•           چسب بتن

•           چسب اکریلیک

•           چسب درزگیر

•           انواع چسب کاشی

•           انواع چسب سرامیک

این چسب ها هر یک کاربرد خاص خود را دارند. مثلا انواع چسب کاشی به شکل های پودری و خمیری بوده و چه بسا کارآمد تر از روش های سنتی عمل می کند. متریال قدیمی در موارد گسترده ای آسیب پذیر بوده اند. از آنجا که سازه ها بسیار حساس هستند و کوچکترین آسیب پذیری در آنها خطرناک خواهد بود. باید که بهشان توجه ویژه ای داشت. مصالح و روش های قدیمیدر مقابل رطوبت نفوذپذیری و ضعف از خود نشان می دهند. به همین علت چه بهتر که جایگزینی برایشان در نظر گرفته شود. با انواع چسب کاشی می توان بستر و درزکاشی هارا به خوبی عایق سازی انجام داد. چرا که یک عایق بندی اصولی از ورود رطوبت به داخل سیمان و بتن جلوگیری می کند. این امر به نظر ساده و کوچک می رسد؟ ولی آنقدرها کوچک هم نیست. مسئله رطوبت خانه خراب کن است. زیرا بر اثر یخ زدگی آن در بتن ها، در چنین شیء عظیم و مستحکمی ایجاد ترک کرده، در آخر باعث تخریب می شود. دست کم گرفتن آن کار هوشمندانه ای نیست. از آنجا که گفتیم روش های سنتی بسیار نفوذپذیر بوده و چقدر بارها شده که متوجه خالی شدن درزهای اتصالی کاشی و سرامیک ها شده باشیم. همین درزهایی که با روش های سنتی پر می شوند، به همین راحتی نیز فرسوده می شوند. استفاده از انواع چسب کاشی برای کاشی، ترک کاشی و درزگیری، چسباندن بتن، شیشه و چوب بسیار روش بهتری است. امروزه نیز جاگیر متریال قدیمی شده است.

انواع چسب کاشی پودری

در مورد ویژگی ها و فواید انواع چسب کاشی گفتیم. حال درباره انواع آن و ویژگی ها تفاوت ها و کارایی آنها گفته انتخاب را برای شما راحت کنیم.

یکی از انواع چسب کاشی شامل چسب پودری است. با ترکیباتی بر پایه سیمان بوده، کافی است با آب مخلوط شود تا به آسانی مورد استفاده قرار گیرد. این چسب به سرعت، طی 24 ساعت خشک می شود. مقاوم در مقابل نفوذ آب و هوا بوده، سرعت ساخته سازه را بالا برده، علتی برای سهولت کار خواهد بود. از این نوع چسب کاشی در انواع مختلف سازه به کار می رود.

نوع پودری انواع چسب کاشی به شکل کلی برای چسباندن انواع کاشی، سرامیک و سنگ های تزئینی به کار می رود. همچنین برای استفاده در کف استخر، مخزن ها و منبع های آب و حمام مناسب می باشد.

ویژگی ها بسیار عالی این چسب را خواهیم، یکی از موارد بسیار مهم آن قیمت به صرفه آن است. این متریال بسیار مقاوم و غیرقابل نفوذ، در برابر آب، فشار هوا و عوامل تخریب دیگر، انعطاف پذیر، سرعت بسیار بالا، هزینه کمتر، عایق بندی استاندارد و چسبندگی فوقوالعاده آن شامل ویژگی های دیگر آن هستند. اگر برای انجام کاشی کاری در موارد بالا می خواهید اقدام به خرید چسب بکنید. پس چسب پودری انتخابی عالی برای شما خواهد بود.

انواع چسب کاشی خمیری

می خواهیم حال علاوه بر عایق بندی و جلوگیری از نفوذ آب در برابر تغییرات آب و هوایی و دمایی نیز چاره ای بی اندیشیم. چاره ای برای آن دسته از ساختمان و برج های بلند، که باید کاملا اصولی و ویژه عایق یندی شوند. چرا که تعداد بسیاری زیادی انسان در آن سازه ها زندگی، کار و فعالیت های دیگر انجام می دهند. این ساختمان ها بسیار خودشان به خودی خود سنگین هستند، اگر کاشی کاری یک وزن زیاد دیگر، مربوط به چسب نیز به آن اضافه کند. کار را بسیار خطرناک می کند. برای نجام هر فعالیتی این چسب مورد استفاده قرار می گیرد و دایره کاربرد آن گسترده است. اینجاست که چسب پودری کناره گیری می کند و به جای آن نوع دیگری پا درمیانی می کند.

نوع دیگری از انواع چسب کاشی نوع خمیری آن است. این چسب بسیار سبک و با استفاده آن دیگر چسب کاری شما، ساختمان را سنگین نمی کند و به قولی باری اضافه بر روی ساختمانتان نمی گذارد. به همین علت نیز در ساختمان های بلند و برج ها بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. ویژگی های این چسب، پس شامل وزن بسیار کم، ضد آب، ضد فرسودگی، مورد استفاده برای چسباندن انواع درزها و کاشی و سرامیک بوده، از ویژگی های بارز آن می توان به میزان چسبندگی بسیار قوی و بالا، کاملا انعطاف پذیر، بدون بو و آلایندگی، استفاده آسان، تحمل فشار آب، ضد آب و مقاوت بسیار آن اشاره کنیم. همچنین این نوع چسب خیلی در مقابل فشار دما و آب و هوا مقاوم بوده باعث ضغف آن نمی شوند.

شکل خمیری انواع چسب کاشی، تنها باگ موجود آن دیر خشک شدن آن است. که به طور معمول 72 ساعت به طول می انجامد. اما نظر من در این باره این است که تمام این موارد ارزش آن را دارند.

انواع چسب کاشی و سرامیک

با توجه به انواع چسب کاشی تا به حال بسیار گفتیم انتخاب آن ها با خود شماست. ولی روش هایی که از سمت ما عنوان شده اند. فقط شامل روش های بسیار عالی و به صرفه بوده اند. روش های سنتی هم نیز هستند. تفاوت این روش ها با روش های نوین در باگ های برطرف شد? آنهاست. در فناوری های نو مشکلات و کمبود های روش های قبل بررسی شده تا جایی که می شود از بین می روند. البته نمی توان گفت روش های دیگر کاملا نا کارآمد هستند. بله صرفا روش های جدید امروزه کاربرد بسیار بیشتری در مقابل آنها داشته اند. ولی هنوز در خیلی قسمت ها و موارد از روش های سنتی استفاده می شود.

چسب کاشی و سرامیک انواع مختلفی به شکل سنتی و نو و جدید دارد. هر یک از آنها با توجه به شرایط و محیط انتخاب شده، به کار می روند. انواع چسب کاشی و سرامیک به شکل کلی شامل:

•           چسب بر پایه سیمان

•           پسب خمیری

•           چسب پودری

•           چسب رزینی واکنشگرا

افراد با توجه به شرایط و نوع و میزان استفاده انتخاب می کنند که کدام مورد را تهیه و برای محل مورد نظر استفاده کنند.

با توجه به تمام مطلب تا به اینجا، شما کافی است، موارد مورد استفاده، انتظارات خود از یک چسب و میزان مورد نیازتان را به خوبی بررسی کرده، زمانی که نیاز خود را دانستید اقدام به خرید کنید.

انواع چسب های سرامیک

کاشی و سرامیک هردو متریالی مشابه و با کارایی یکسان هستند. همچنین ویژگی های یکسانی هم دارند. بافتی غیر قابل نفوذ، ترکیبات فلزی و غیر فلزی، ظاهر زیبا، مقاوم و مورد استفاده در قسمت های مرطوب شامل ویژگی های مشابه آنها است. تفاوت آنها و نوع کارایی آنها در این است که سرامیک را معمولا برای کف و بیشتر نمای بیرونی، کاشی را برای دیوار مورد استفاده قرار می دهد.

به دلیل کارایی یکسان کاشی و سرامیک به شکل کلی از چسب های یکسان نیز برای چسباندن و عایق بندی آنها استفاده می شود. البته این متریال پرکاربرد، برخلاف نام خود در مواردی به غیر از کاشی و سرامیک نیز مورد استفاده قرار می گیرد مانند:

•           امکان انجام کار روی بتن

•           درزگیری و عایق بندی

•           چسباندن قرنیز ها و نمای بیرونی و درونی

•           وصل شیشه مخصوصا بر روی بسترهای صاف

•           کاشی کاری با چسب روی موزاییک های قدیمی

•           وصل کردن مصالح با مقاومت و استحکام بالا

•           قابلیت کار بر روی سطوح انعطاف پذیر مانند کف های چوبی

به شکل کلی به علت چسبندگی بالا در موارد مختلف و متعدد، مورد استفاده قرار می گیرد. این چسب صنعتی به شکل کلی همه کاره بوده و امروزه تبدیل به یک قسمت و متریال جدا نشدنی در ساخت سازه ها شده است. چرا که مطمئن بودن این متریال مهمترین ویژگی آن بوده و هست.

قیمت انواع چسب کاشی

شما با بررسی شرایط، میزان مورد نیاز و مکان مورد استفاده، می توانید به راحتی نوع چسب و راه انجام آن را انتخاب و تهیه کنید. با توجه به تنوع بسیار از انواع چسب کاشی، با برند ها و اندازه های مختلف، عنوان کردن قیمتیِ واحد امکان پذیر نیست. مساحت مورد نظرتان، اندازه چسب و شرایط استفاده شما نوع چسب را تعیین می کند. البته که تمام این موارد بر روی قیمت محصول تاثیر مستقیم دارد. چرا که این چسب در اندازه های بسیار کوچک تا قوطی های چند کیلویی توسط تولید کنندگان و برند های خارجی و ایرانی تولید و عرضه می شوند.

حال اگر شرایط را شناخته و میزان چسب مورد نیاز خود را می دانید. قصد دارید از یک برند ایرانی خوب و تولید کننده ای مطمئن خرید کنید.

یاپیش چسب همواره آماده برای تامین نیاز انواع چسب کاشی و صنعتی است. اگر هم شما نیاز خود را به خوبی نشناخته و تردید دارید در انتخاب چسب مورد نظرتان کافی است، با مشاوران ما تماس بگیرید، تا آن ها نیز به شما در این مسئله کمک کنند. چرا که دغدغه چسب شما دغدغه ما نیز است.

مجموعه ما در زمین? تولید انواع چسب صنعتی و چسب کاشی و سرامیک به طور تخصصی فعالیت داشته، به همین علت نیازی نیست نگران کیفیت محصولی که تهیه می کنید باشید. ما کیفیت در کنار قیمتی عالی را برای شما تضمین می کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.